Palvelumme

Enemmän kuin yhteistyökumppani

Meillä on yli 14 vuoden kokemus Aasian hankinnoista, työskentelystä tehtaiden kanssa sekä verkkoliikennetoiminnasta.

Kysy tarjousta

 

VARAA AIKA ASIANTUNTIJAN KANSSA

Tarvitsetko apua tulevaa projektiasi varten? Kerro siitä meille.

Minkälaista hankinta-

kumppania tarvitset?

Juttele asiantuntijan kassa

Asiantuntijamme vastaa mielellään kysymyksiisi hinnoitteluun sekä palveluun liittyen.

Vastaamme puheluihin MA-PE (7.00-13.00)

  • +358 (0)75 3255866

Asiakkaidemme suusta

Lue mitä asiakkaamme ajattelevat palvelustamme

Olemme tehneet Polarpandan kanssa yhteistyötä vuodesta 2015 lähtien. Yhteistyön ansiosta hankinta  on tehokkaampaa ja laadunvalvonta parempaa.

Kiinan voi ajoittain olla haastava paikka tuotannolle. Polarpandan tiimi on auttanut meitä ratkomaan useita haasteita vuosien varrella.

Arto Ekman, Eye Caramba Oy

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä maahantuonnissa. Olen ollut tyytyväinen ammattitaitoiseen palveluun, aikatauluihin sekä tuotteiden laatuun. Suosittelen lämpimästi.

Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce Oy

Olemme tehneet yhteistyötä Polarpandan kanssa päästäksemme hyödyntämään tehokkaasti Kiinan markkinaa materiaalinhankinnassamme.

Polarpanda on auttanut meitä hakemalla paikan päällä tarpeisiimme soveltuvia toimittajia, toimittajien auditoinneissa, koko toimitusketjun rakentamisessa ja laadunhallinnassa.

Olemme Polarpandan asiantuntemuksen ansiosta pystyneet välttämään monet haasteet ja saaneet nopeasti aikaan tehokkaan ja toimivan hankintakanavan.

Jouni Ihme, Mikronix Oy

Olemme käyttäneet Polarpandaa vuodesta 2016 Amazonissa myymiemme tuotteiden hankintaan. Apua on löytynyt laajasti erilaisiin tarpeisiin, kuten tuotekuvien ottamiseen ja erilaisiin rahtijärjestelyihin. Uusien toimittajien etsiminen ja vanhojen kanssa jumppaaminen ei ole koskaan kivaa, mutta Polarpandan avustuksella tähän on täytynyt käyttää miellyttävän vähän aikaa.

Olli Knuuttila, Iterative Frontier Oy

Tilaa uutiskirjeemme

(Tilaa uusimmat blogimme sekä konttiaikataulut sähköpostiisi. Tietoja ei käytetä kolmannen osapuolen tai muiden palveluidemme markkinoimiseen.)