Rakkaudesta lajiin – Hankintaa 15 vuoden kokemuksella

Polarpanda -hankintapalveluiden taustavaikuttajana on verkkokauppa e-ville.com. Palvelun ideana on rakentamiamme, olemassa olevia liiketoiminnan osa-alueita kuten osto-organisaatiota, Kiinan varastoa, Suomen varastoa, logistiikkaa, rahtisopimuksia, yhteistyökumppaniverkostoa palveluna yrityksille. Meillä on yli 15 vuoden kokemus Kiinan hankinnoista, kansainvälisestä logistiikasta, laadunvalvonnasta sekä työskentelystä tehtaiden kanssa.

Olemme joustava yhteistyökumppani, jolla on resursseja auttaa haastavissakin hankintaprojekteissa.

TUTUSTU HANKINTATIIMIIMME

e-villen hankintatiimi auttaa yrityksiä sekä yhteisöjä Aasian hankinnoissa.

Mika Autio

Myyntipäällikkö

Mika vastaa Polarpanda service myynnistä, markkinoinnista sekä projektien koordinoinnista. Mikalla on asiakaslähtöinen lähestymistapa hankintaprojekteihin.

YHTEYSTIEDOT

 • +358 (0)75 3255866

 • mika.autio(a)polarpanda.com

 • Huaqiangbei Shenzhen, China

 • e-ville.com_mika

Gordon Xu

Projektipäällikkö

Gordonilla on yli kuuden vuoden kokemus elektroniikan suunnittelemisesta sekä elektroniikkateollisuudesta. Kokemus alalla on tehnyt Gordonista teknisesti kyvykkään, analyyttisen sekä oma-aloitteisen asiantuntijan, joka pystyy luovimaan haastavatkin asiakasprojektit maaliin.

YHTEYSTIEDOT

 • gordon.xu@e-ville.com

 • Huaqianbei Shenzhen, China

 • gordon.xu@e-ville.com

Fisher Cheung

Laatuvastaava

Fisher tuntee luotettavuustestaukset, tehdasauditoinnit sekä tuotetarkastukset kuin omat taskunsa. Hänellä on erinomainen kokemus tuotantolinjojen toiminnan sekä laadunvalvonnan välisestä suhteesta. Käytännön kokemus tuotannosta auttaa Fisheriä löytämään asiakasyrityksille laadukkaampia tuotteita.

YHTEYSTIEDOT

 • fisher.cheung@polarpanda.com

 • Huaqianbei Shenzhen, China

 • fisher.cheung@e-ville.com

Juttele asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme vastaa mielellään kysymyksiisi hinnoitteluun sekä palveluun liittyen.
Vastaamme puheluihin ma-pe klo 7.00-13.00

 • +358 (0)75 3255866

Asiakkaidemme suusta

Olemme käyttäneet Polarpandaa vuodesta 2016 Amazonissa myymiemme tuotteiden hankintaan. Apua on löytynyt laajasti erilaisiin tarpeisiin, kuten tuotekuvien ottamiseen ja erilaisiin rahtijärjestelyihin. Uusien toimittajien etsiminen ja vanhojen kanssa jumppaaminen ei ole koskaan kivaa, mutta Polarpandan avustuksella tähän on täytynyt käyttää miellyttävän vähän aikaa.
Olli Knuuttila, 1st Iteration
Olemme tehneet Polarpandan kanssa yhteistyötä vuodesta 2015 lähtien. Yhteistyön ansiosta hankinta on tehokkaampaa ja laadunvalvonta parempaa. Kiina voi ajoittain olla haastava paikka tuotannolle. Polarpandan tiimi on auttanut meitä ratkomaan useita haasteita vuosien varrella. 
Arto Ekman, Eye Caramba Oy
Olemme tehneet vuosia yhteistyötä maahantuonnissa. Olen ollut tyytyväinen ammattitaitoiseen palveluun, aikatauluihin sekä tuotteiden laatuun. Suosittelen lämpimästi.
Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce Oy
Olemme tehneet yhteistyötä Polarpanda kanssa päästäksemme hyödyntämään tehokkaasti Kiinan markkinaa materiaalihankinnassa.

Polarpanda on auttanu meitä hakemalla paikan päällä tarpeisiin soveltuvia toimittajia, toimittajien auditoinneissa, koko toimitusketjun rakentamisessa ja laasunvalvonnassa.

Olemme Polarpandan asiantuntemuksen ansiosta pystyneet välttämään monet haasteet ja saaneet nopeasti aikaan tehokkaan ja toimivan hankintakanavan.

Jouni Ihme, Mikronix Oy

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogit, uutiset sekä konttiaikataulut suoraan sähköpostiisi.
Tietoja ei käytetä kolmannen osapuolen tuotteiden markkinointiin.