Polarpandalla on yli 15 vuoden historia Aasian hankinnoista. Polarpanda on osana verkkokauppa e-ville.com:a, jonka liikeidea taas perustuu elektroniikan- ja tietotekniikan alan tuotteiden maahantuontiin Kiinasta. Polarpandan tarkoituksena on tarjota e-villen olemassa olevaa tietotaitoa, verkostoja sekä osaamista asiakasyrityksille, jotta heidän hankintaprojektit onnistuisivat mahdollisimman jouhevasti.

e-villen historiasta voi lukea tarkemmin täältä: https://www.e-ville.com/fi/content/101-tietoa-meista

e-ville on 100% suomalaisomisteinen yritys, jolla on yli 40 työntekijää kolmessa eri maassa.

Tiivistettynä e-ville on 100% suomalaisomisteinen yritys, jolla on yli 40 työntekijää kolmessa eri maassa. Kiinan tiimimme vahvuus on noin 15 henkeä ja se koostuu logistiikkatiimistä, varastotiimistä, hankintatiimistä, suomalaisista tuotepäälliköistä sekä Polarpandan nelihenkisestä hankintapalvelutiimistä.

Jotkut saattavat muistaa Polarpandan e-villeä vastaan kilpailevana verkkokauppana. Näinkin on jossain vaiheessa ollut. Polarpandan verkkotunnus sekä tuotemerkki päätyivät aikoinaan e-villen omistukseen yrityskauppojen yhteydessä. Pitkän hiljaiselon jälkeen kyseinen verkkotunnus päätyi e-villen hankintapalveluiden käyttöön 2019.

Miksi Polarpanda on olemassa?

Toimiva yhteistyö tavarantoimittajien kanssa vaatii hyviä suhteita, tiivistä yhteistyötä, lainsäädännön osaamista, logistiikkavaihtoehtojen tuntemista, kulttuurierojen tunnistamista sekä kielitaitoa. Ennen kaikkea toimiva hankintayhteistyö vaatii paikan päällä olemista. Polarpandan tarkoituksena on tarjota meidän olemassa olevaa verkostoamme, osto-osastoamme, logistiikkaamme, laadunvalvontaamme, varastojamme, rahtisopimuksiamme sekä osaamistamme sellaisten toimijoiden käyttöön, joilla ei välttämättä ole varaa tai aikaa järjestää omaa hankintatoimistoa tai agenttia Kiinaan. Kokeneille Kiinan hankkijoille me me voimme tarjota vaihtoehtoisesti kotimaisen ostokanavan, helpotuksia minimitilausmääriin ja logistiikkaan.

LCL-lähetykset e-villen kontissa. Katso konttiaikataulu täältä.

Polarpandan asiakasprojekteissa on aina mukana suomalainen projektinvetäjä, kiinalainen hankinta-asiantuntija sekä laadunvalvonnan ammattilainen.

Ennen kaikkea toimiva hankintayhteistyö vaatii paikan päällä olemista.

Minkälaisen yrityksen kannattaa tehdä yhteistyötä Polarpandan kanssa?

Yleisin Polarpandan asiakasyritys on suomalainen PK-yritys, jolla on oma tuotemerkki, tuote, keksintö, komponentti tai laite. Autamme yritystä löytämään tavarantoimittajat sekä järjestämme kokoonpanon tuotteille. Usein asiakasyritykset järjestävät varsinaisen tuotteen kokoamisen Suomessa. Tällöin meidän roolimme on löytää kustannustehokas, laadukas, kilpailukykyinen sekä eettisesti kestävä toimittaja tuotannossa käytettäville komponenteille. Tarvittaessa autamme tuotteen ulkoasun sekä pakkauksen suunnittelussa. Tiiveimmillään toimimme asiakasyrityksen Aasian hankintatoimistona niin, että meillä on jatkuvasti käynnissä olevia useita hankintaprojekteja.

Me pystymme toimimaan kiitoratana Kiinan hankinnoille ja sinulle jää aikaa keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi.

Me Polarpandalla olemme kiitollisia siitä, kuinka hyvin palvelumme on otettu vastaan. Tunnemme, että teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa voimme tehdä suomalaisten yrityksien ostoprojekteista vähemmän kivisiä. Uskomme, että yrittäjän tulisi saada keskittyä siihen, mitä hän parhaiten osaa ja sen takia otamme mielellämme kopin murheistasi.